Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 155
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 98
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 193
Łatwe i proste ciasto z makiem i kremem budyniowym. Każdy sobie poradzi z jeg...
Odsłon: 146
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 78
Wyśmienity bigos to wizytówka każdego domu. Jest pracochłonny, ale raz w roku...
Odsłon: 155
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 98
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 193
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki (grubą w plasterki i na 4). Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę. Ziemniaki wraz z patatami obrać ,umyć i pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać oliwę ,podsmażyć na niej kiełbasę i wyjąć. Do tłuszczu dodać cebulę i czosnek ,poddusić. Następnie wrzucić ziemniaki ,posypać papryką ,lekko podsmażyć. Wlać bulion drobiowy i gotować pod przykryciem 25 min. 10 min. przed końcem gotowania dodać szpinak i kiełbasę. Doprawić solą ,pieprzem i papryką.