Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 295
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11103
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3629
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1232
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 295
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11103
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3629
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1232
Składniki
Kiełbasę pokroić w plasterki (grubą w plasterki i na 4). Cebulę i czosnek obrać i pokroić w kostkę. Ziemniaki wraz z patatami obrać ,umyć i pokroić w kostkę. W garnku rozgrzać oliwę ,podsmażyć na niej kiełbasę i wyjąć. Do tłuszczu dodać cebulę i czosnek ,poddusić. Następnie wrzucić ziemniaki ,posypać papryką ,lekko podsmażyć. Wlać bulion drobiowy i gotować pod przykryciem 25 min. 10 min. przed końcem gotowania dodać szpinak i kiełbasę. Doprawić solą ,pieprzem i papryką.