Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i smaczna zupa na wielki piątek.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1308
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2702
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1308
Składniki
Wykonanie: Włoszczyznę oczyścić, pokroić i zalać wodą z dodatkiem soli. Gotować do miękkości, pod koniec gotowania, wsypać kaszę i gotować do rozklejenia się kaszy. Do przygotowanej wazy wrzucić żółtka, dodać śmietanę i ugotowaną zupę i szybko zamieszać aby nie ścięły się żółtka. Posypać natką pietruszki i podawać.