Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i zapach podgrzybków jest mocno wyczuwalny dzięki uduszeniu grzybów z cebulą.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13823
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1592
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15431
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6295
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13823
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1592
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15431
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6295
Składniki
W garnku, na oleju rzepakowym zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać oczyszczone, umyte, pokrojone podgrzybki. Dusić przez kilka minut. Dodać porozrywane mięso i starte na tarce o grubych oczkach - marchewkę, pietruszkę, selera. Wlać ok. 2 l wrzątku. Gotować na wolnym ogniu ok 10 min. Na koniec dodać makaron i gotować do miękkości makaronu. Dodać sól do smaku i pieprz czarny świeżo mielony. Przed podaniem dodać do zupy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego.