Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta zupa jest bardzo sycąca, bardzo pożywna. Mięso, warzywa, makaron. Smak i zapach podgrzybków jest mocno wyczuwalny dzięki uduszeniu grzybów z cebulą.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 824
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 103
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 198
Polecam, pychota.
Odsłon: 489
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 281
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 824
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 103
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 198
Polecam, pychota.
Odsłon: 489
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 281
Składniki
W garnku, na oleju rzepakowym zeszklić pokrojoną w kostkę cebulę. Dodać oczyszczone, umyte, pokrojone podgrzybki. Dusić przez kilka minut. Dodać porozrywane mięso i starte na tarce o grubych oczkach - marchewkę, pietruszkę, selera. Wlać ok. 2 l wrzątku. Gotować na wolnym ogniu ok 10 min. Na koniec dodać makaron i gotować do miękkości makaronu. Dodać sól do smaku i pieprz czarny świeżo mielony. Przed podaniem dodać do zupy posiekaną natkę pietruszki. Smacznego.