Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis, Polecam
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 247
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2362
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4525
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1522
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 247
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 2362
Przepis dnia
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 4525
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 93
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1522
Składniki
Buraki obieram ze skóry i kroje na mniejsze kawałki, wrzucam do słoika. Następnie dodaje obrany czosnek oraz liść laurowy i ziele angielskie i pieprz ziarnisty 5 szt. w osobnym naczyniu rozpuszczam sól w wodzie zimnej i wlewam do słoika. Możemy zakręcić słoik albo nakryć gazą, taki słoik odstawiam na kilka dni, jęsli chcemy przyśpieszyć proces możemy dodac troszke chlęba do słoika. Należy codzienie wstrząsnąć słoikiem . Tak przygotowany barszcz mieszam z rosołem rewelacja pózniej mozemy jeszcze doprawić według swojego smaku