Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis, Polecam
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14637
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19701
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 159
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1881
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14637
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19701
Składniki
Buraki obieram ze skóry i kroje na mniejsze kawałki, wrzucam do słoika. Następnie dodaje obrany czosnek oraz liść laurowy i ziele angielskie i pieprz ziarnisty 5 szt. w osobnym naczyniu rozpuszczam sól w wodzie zimnej i wlewam do słoika. Możemy zakręcić słoik albo nakryć gazą, taki słoik odstawiam na kilka dni, jęsli chcemy przyśpieszyć proces możemy dodac troszke chlęba do słoika. Należy codzienie wstrząsnąć słoikiem . Tak przygotowany barszcz mieszam z rosołem rewelacja pózniej mozemy jeszcze doprawić według swojego smaku