Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis, Polecam
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 251
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1041
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 57
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 251
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1041
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 57
Składniki
Buraki obieram ze skóry i kroje na mniejsze kawałki, wrzucam do słoika. Następnie dodaje obrany czosnek oraz liść laurowy i ziele angielskie i pieprz ziarnisty 5 szt. w osobnym naczyniu rozpuszczam sól w wodzie zimnej i wlewam do słoika. Możemy zakręcić słoik albo nakryć gazą, taki słoik odstawiam na kilka dni, jęsli chcemy przyśpieszyć proces możemy dodac troszke chlęba do słoika. Należy codzienie wstrząsnąć słoikiem . Tak przygotowany barszcz mieszam z rosołem rewelacja pózniej mozemy jeszcze doprawić według swojego smaku