Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis, Polecam
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1256
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 623
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1359
Składniki
Buraki obieram ze skóry i kroje na mniejsze kawałki, wrzucam do słoika. Następnie dodaje obrany czosnek oraz liść laurowy i ziele angielskie i pieprz ziarnisty 5 szt. w osobnym naczyniu rozpuszczam sól w wodzie zimnej i wlewam do słoika. Możemy zakręcić słoik albo nakryć gazą, taki słoik odstawiam na kilka dni, jęsli chcemy przyśpieszyć proces możemy dodac troszke chlęba do słoika. Należy codzienie wstrząsnąć słoikiem . Tak przygotowany barszcz mieszam z rosołem rewelacja pózniej mozemy jeszcze doprawić według swojego smaku