Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosty przepis, Polecam
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 32
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10311
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 106
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 946
Rozgrzewająca zupa na pożegnanie Zimnych Ogrodników.
Odsłon: 32
Pikantne skrzydełka tak nam smakowały,że postanowiliśmy użyć tego samego zest...
Odsłon: 94
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 10311
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 106
Delikatne kotleciki z piersi kurczaka, lekko przyprawione, w sam raz na obiad...
Odsłon: 946
Składniki
Buraki obieram ze skóry i kroje na mniejsze kawałki, wrzucam do słoika. Następnie dodaje obrany czosnek oraz liść laurowy i ziele angielskie i pieprz ziarnisty 5 szt. w osobnym naczyniu rozpuszczam sól w wodzie zimnej i wlewam do słoika. Możemy zakręcić słoik albo nakryć gazą, taki słoik odstawiam na kilka dni, jęsli chcemy przyśpieszyć proces możemy dodac troszke chlęba do słoika. Należy codzienie wstrząsnąć słoikiem . Tak przygotowany barszcz mieszam z rosołem rewelacja pózniej mozemy jeszcze doprawić według swojego smaku