Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis oryginalny jest z karmazynem, a że w Polsce trudno o świeże ryby... więc ja proponuję pstrąga. I pyszny też.
Karkówka Magdy Gessler to danie o wszechstronnym zastosowaniu. Sprawdzi się w...
Odsłon: 14658
Kaczka Magdy Gessler charakteryzuje się chrupiącą i złocistą skórką oraz niez...
Odsłon: 10643
Babcia Magdy Gessler była Rosjanką, więc kto jak nie polska restauratorka, na...
Odsłon: 39509
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3463
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 150
Wszyscy uwielbiają sałatkę gyros – dobrze doprawioną i skąpaną w dużej ilości...
Odsłon: 3463
Domowe kołaczyki to słodkości, na które większość się skusi. W tym wydaniu z...
Odsłon: 150
Składniki
Formę żaroodporną wysmarowałem oliwą. Na dnie ułożyłem liście szpinaku, potem ziemniaki pokrojone w plasterki. Posypałem posiekaną natką, koperkiem i bazylią. Na wierzch położyłem rybę i na niej pokrojone pomidory.
Posypałem oregano, obficie polałem oliwą z oliwek. Wstawiłem do bardzo gorącego piekarnika. Piekłem pod przykryciem 25 minut. Po tym czasie zdjąłem przykrycie i zapiekałem jeszcze 10 minut, aż ryba się zrumieniła.
Przepisy Zupy
Zupy
Żurek siostry Anastazji
Zupy
Zupa chrzanowa
Zupy
Krem porowo-pieczarkowy na rosole
Zupy
Niedzielny rosół na mięsie
Żurek siostry Anastazji
Żurek siostry Anastazji powstaje ze stosunkowo prostego przepisu, który bez t...
Odsłon: 2609
Zupa chrzanowa
Pyszna, pożywna zupa chrzanowa idealna na Wielkanoc :) Gęsta, wyrazista w sma...
Odsłon: 471