Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z wielu przepisów na ramen. „Wsad” do bulionu jest luźną propozycją.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1798
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14411
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19517
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1798
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14411
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19517
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13162
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej sezamowy i smażymy na gorącym tłuszczu tofu, pokrojone wcześniej na kawałki. Smażymy, aż tofu nabierze złocistego koloru. Zdejmujemy z patelni, odkładamy na bok.
Do garnka wkładamy cebulę, czosnek, oliwę, sos sojowy, sos sriracha, ocet ryzowy i zalewamy bulionem. Gotujemy 10 minut, doprawiamy do smaku przyprawami.
Do gotującego bulionu dodajemy grzyby oraz noodles. Gotujemy makaron wg przepsiu na opakowaniu. 2 minuty przed końcem gotowania wrzucamy kapustę bok choy do garnka. Zdejmujemy z ognia, gotowe!