Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeden z wielu przepisów na ramen. „Wsad” do bulionu jest luźną propozycją.
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1007
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 649
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4112
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 74
Jeśli pistacje to twoja słabość, te pączki skradną twoje serca od pierwszego...
Odsłon: 1007
Dwa blaty kakaowego ciasta biszkoptowego przełożonego kremem na bazie masła,...
Odsłon: 649
Roladki z kurczaka ze szpinakiem, mozzarellą i marchewką, to elegancki obiad,...
Odsłon: 4112
Makaron z pieczarkami w sosie śmietanowym, to świetny pomysł na smaczny obiad...
Odsłon: 74
Składniki
Na patelni rozgrzewamy olej sezamowy i smażymy na gorącym tłuszczu tofu, pokrojone wcześniej na kawałki. Smażymy, aż tofu nabierze złocistego koloru. Zdejmujemy z patelni, odkładamy na bok.
Do garnka wkładamy cebulę, czosnek, oliwę, sos sojowy, sos sriracha, ocet ryzowy i zalewamy bulionem. Gotujemy 10 minut, doprawiamy do smaku przyprawami.
Do gotującego bulionu dodajemy grzyby oraz noodles. Gotujemy makaron wg przepsiu na opakowaniu. 2 minuty przed końcem gotowania wrzucamy kapustę bok choy do garnka. Zdejmujemy z ognia, gotowe!