Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy rosół takie jak nasze babcie gotowały.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1148
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1182
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13246
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1148
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1182
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13246
Składniki
Do dużego garnka wkładamy wcześniej zamoczone mięso w zimnej wodzie pół godzi przed gotowanie wywaru.
Obieramy warzywa myjemy mięso zalewamy zimną wodą najlepiej takiej ze studni (może być z kranu) dodajemy warzywa umyte sól,pieprz oraz kostkę bulionową.Opalany cebulę na czarno na małym ogniu. Wywar doprowadzamy do zagotowania i odstawiamy na 2-3 godz na bardzo wolny ogień.