Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy rosół takie jak nasze babcie gotowały.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3881
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19794
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2933
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4054
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3881
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19794
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2933
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4054
Składniki
Do dużego garnka wkładamy wcześniej zamoczone mięso w zimnej wodzie pół godzi przed gotowanie wywaru.
Obieramy warzywa myjemy mięso zalewamy zimną wodą najlepiej takiej ze studni (może być z kranu) dodajemy warzywa umyte sól,pieprz oraz kostkę bulionową.Opalany cebulę na czarno na małym ogniu. Wywar doprowadzamy do zagotowania i odstawiamy na 2-3 godz na bardzo wolny ogień.