Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny domowy rosół takie jak nasze babcie gotowały.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113038
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 412
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 753
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 567
Składniki
Do dużego garnka wkładamy wcześniej zamoczone mięso w zimnej wodzie pół godzi przed gotowanie wywaru.
Obieramy warzywa myjemy mięso zalewamy zimną wodą najlepiej takiej ze studni (może być z kranu) dodajemy warzywa umyte sól,pieprz oraz kostkę bulionową.Opalany cebulę na czarno na małym ogniu. Wywar doprowadzamy do zagotowania i odstawiamy na 2-3 godz na bardzo wolny ogień.