Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1888
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14690
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19727
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 168
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1888
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14690
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19727
Składniki
1. Wodę zagotować z kostką rosołową drobiową i sosem sojowym 2. Dodać wszystkie warzywa - marchew pokrojoną w paski/nitki ok. 3 cm, seler w krążki, łyżkę pokrojonego szczypiorku, przeciśnięty ząbek czosnku, białą rzodkiew pokrojoną w ćwiartki oraz 1 pieczarkę. 3. Dodać przyprawy i gotować ok. 10-15 min. 4. Podawać z makaronem - nitkami lub tradycyjnym chińskim np. ryżowym.