Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 291
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 107
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 108
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 171
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 291
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 107
Zaskakujące połączenie słodyczy i wytrawności. Ziemniaki w syropie sezamowym...
Odsłon: 108
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 171
Składniki
1. Wodę zagotować z kostką rosołową drobiową i sosem sojowym 2. Dodać wszystkie warzywa - marchew pokrojoną w paski/nitki ok. 3 cm, seler w krążki, łyżkę pokrojonego szczypiorku, przeciśnięty ząbek czosnku, białą rzodkiew pokrojoną w ćwiartki oraz 1 pieczarkę. 3. Dodać przyprawy i gotować ok. 10-15 min. 4. Podawać z makaronem - nitkami lub tradycyjnym chińskim np. ryżowym.