Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa zupa prawie w każdym domu w niedziele. Najlepszy z kilku rodzajów mięs drobiowych .
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2159
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 220
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2159
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 128
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 220
Składniki
Mięso drobiowe dokładnie opłukaj, włóż do garnka zalej zimną wodą i doprowadź do wrzenia, zbierz szumowiny. Dodaj opaloną cebule, oraz obrane i opłukane warzywa . Dodaj sól i pieprz, liście, czosnek , ziele i pieprz w ziarenkach i gotuj na wolnym ogniu około 1,5 -2 godziny. Dopraw do smaku w razie potrzeby
Rosół podajemy z makaronem posypanym natką pietruszki .