Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Obowiązkowa zupa prawie w każdym domu w niedziele. Najlepszy z kilku rodzajów mięs drobiowych .
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 29
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 44
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2812
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4173
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 29
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 44
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2812
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4173
Składniki
Mięso drobiowe dokładnie opłukaj, włóż do garnka zalej zimną wodą i doprowadź do wrzenia, zbierz szumowiny. Dodaj opaloną cebule, oraz obrane i opłukane warzywa . Dodaj sól i pieprz, liście, czosnek , ziele i pieprz w ziarenkach i gotuj na wolnym ogniu około 1,5 -2 godziny. Dopraw do smaku w razie potrzeby
Rosół podajemy z makaronem posypanym natką pietruszki .