Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rosół z makaronem to coś co moi domownicy lubią najbardziej. Tak przygotowany rosół pochodzi z przepisu mojej babci. Jest po prostu pyszny.
garnek, nóż, widelec, deska,
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8420
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 508
Składniki
Mięso włożyć do wrzącej , osolonej wody i gotować. Pod koniec gotowania dodać opłukaną i oczyszczoną włoszczyznę. Następnie włożyć kapustę i podpieczoną cebulę. Ugotowane mięso wyjąć , a rosół przecedzić. Podawać z ugotowanym makaronem lub ryżem, z pokrojoną marchewką i kawałkami drobiu oraz posiekaną natką pietruszki.