Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny rosół z dodatkiem mięsa z królika, nigdy bym nie pomyślała że można dodać taki rodzaj mięsa do rosołu, a wyszedł przepyszny i delikatny w smaku
Polecam.
Odsłon: 305
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 105
Polecam.
Odsłon: 305
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 105
Składniki
Mięso opłucz włóż do garnka zalej wodą i zagotuj. Zbierz szumowiny. Dodaj obrane i pokrojone warzywa, przyprawy,dopraw do smaku solą i pieprzem i gotuj na małym ogniu do miękkości mięsa.
Podaj z ugotowanym makaronem, posypany natką pietruszki oraz świeżo mielonym pieprzem.