Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczny rosół z dodatkiem mięsa z królika, nigdy bym nie pomyślała że można dodać taki rodzaj mięsa do rosołu, a wyszedł przepyszny i delikatny w smaku
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2639
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 949
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2639
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 949
Składniki
Mięso opłucz włóż do garnka zalej wodą i zagotuj. Zbierz szumowiny. Dodaj obrane i pokrojone warzywa, przyprawy,dopraw do smaku solą i pieprzem i gotuj na małym ogniu do miękkości mięsa.
Podaj z ugotowanym makaronem, posypany natką pietruszki oraz świeżo mielonym pieprzem.