Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zima powróciła z wielkim impetem dając nam nieźle w kość. A co jest najlepsze na rozgrzanie? Gęsta, aromatyczna, gorąca zupa. Jeśli lubicie klasyczne gołąbki to gwarantuje, że tą zupę również polubicie.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9687
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 857
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5857
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9687
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 316
Składniki
Do dużego garnka wlewamy rosół, wrzucamy kapustę. Dodajemy wszystkie przyprawy. Całość gotujemy około 20 minut.
Na małej patelni na oleju podsmażamy cebulkę i dodajemy do kapusty. Dodajemy również mięso mielone, suchą ale przepłukaną kaszę, koncentrat pomidorowy oraz koperek. Całość mieszamy i gotujemy około 20-30 minut. Jeśli lubicie gęstsze zupy można ją zagęścić mąką ziemniaczaną.