Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealna zupa na mroźne dni - smaczna, zdrowa i rozgrzewająca. Taki jest właśnie krem z pieczarek z chili i natką pietruszki. Dostarcza witamin i minerałów organizmowi, a przy okazji jest po prostu przepyszny. Prosty przepis na zupę z pieczarek naprawdę warto wypróbować.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 756
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2776
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1305
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 756
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 105
Składniki
W garnku zagotuj bulion.
Wszystkie warzywa, oprócz pieczarek, obierz i pokrój w kostkę.
Pieczarki obierz i pokrój w plastry. Wszystkie warzywa wrzuć do garnka. Gotuj je, aż zmiękną (ok. godzinę).
Zdejmij garnek z ognia. Dopraw chili, wsyp poszatkowaną natkę pietruszki i serek mascarpone. Dokładnie zmiksuj, aż do gładkiej konsystencji.
Przypraw zupę krem solą i pieprzem, według uznania. Krem z pieczarek podaj z grzankami lub makaronem i udekoruj świeżą natką.