Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzenie drwali. Dobra i sycąca jednogarnkowa potrawa, która rozgrzeje w zimowy dzień.
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22785
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4896
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45651
Pieczona dynia z mięsem i warzywami. Niesamowicie efektowne, aromatyczne i so...
Odsłon: 753
Kruche ciasto ze śliwkami. Idealne do popołudniowej kawki. Ciasto jest bardzo...
Odsłon: 22785
Marry me chicken (kurczak "wyjdź za mnie") to pyszne i aromatyczne danie z ku...
Odsłon: 15185
Tonkatsu kotlet to chrupiący na zewnątrz i soczysty w środku kotlet schabowy...
Odsłon: 4896
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 45651
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę, podsmażać kiełbasę i boczek na średnim ogniu około 10 minut, aż będzie skwierczeć. Następnie dodać por, cebulę, marchewkę, czosnek i płatki chili. Smażyć 5-6 minut.
Do garnka nalać bulionu, dodać jarmuż, liście laurowe, ocet jabłkowy i gotować na średnim ogniu przez 45 minut. Doprawić do smaku, zdjąć z ognia i podawać.