Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedzenie drwali. Dobra i sycąca jednogarnkowa potrawa, która rozgrzeje w zimowy dzień.
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1026
Smaki Grecji!
Odsłon: 135
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 442
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 1026
Składniki
W garnku rozgrzać oliwę, podsmażać kiełbasę i boczek na średnim ogniu około 10 minut, aż będzie skwierczeć. Następnie dodać por, cebulę, marchewkę, czosnek i płatki chili. Smażyć 5-6 minut.
Do garnka nalać bulionu, dodać jarmuż, liście laurowe, ocet jabłkowy i gotować na średnim ogniu przez 45 minut. Doprawić do smaku, zdjąć z ognia i podawać.