Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z soczewicy z niskim indeksem glikemicznym
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4589
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 862
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8295
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13133
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 457
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 142
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4589
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 862
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8295
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13133
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 457
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 142
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i seler opłukać, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Cebule obrać, pokroić w drobną kostkę. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Cebule razem z czosnkiem podsmażyć na oliwie. Warzywa gotować do miękkości. Podsmażona cebulę z czosnkiem dodać do pozostałych warzyw. Gdy warzywa będą już miękkie dodajemy przecier pomidorowy i gotujemy jeszcze 2-3 minuty, doprawiając do smaku przyprawami. Przed podaniem posypać zieloną pietruszką.