Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z soczewicy z niskim indeksem glikemicznym
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19255
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1692
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19255
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13042
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1692
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232129
Składniki
Marchewkę, pietruszkę i seler opłukać, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę. Cebule obrać, pokroić w drobną kostkę. Czosnek obrać i przecisnąć przez praskę. Cebule razem z czosnkiem podsmażyć na oliwie. Warzywa gotować do miękkości. Podsmażona cebulę z czosnkiem dodać do pozostałych warzyw. Gdy warzywa będą już miękkie dodajemy przecier pomidorowy i gotujemy jeszcze 2-3 minuty, doprawiając do smaku przyprawami. Przed podaniem posypać zieloną pietruszką.