Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niestety, pogoda nas nie rozpieszcza…panuje przeziębienie, więc trzeba czymś się wspomóc. Gęsinę mieliśmy upieczoną, więc nic prostszego niż zrobić kolejny fusion. Zamiast pak choi, użyliśmy sałaty lodowej. Lubimy wykorzystywać to, co aktualnie mamy pod ręką. Zupa wyszła mega pyszna, pełna smaku i cudownego aromatu. Świeży imbir cudownie rozgrzewa. Polecamy właśnie teraz.
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3478
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2848
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 122
Placki z jabłkami przypominają nam smaki dzieciństwa. Są szybkie w przygotowa...
Odsłon: 3478
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 46
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2848
Łatwy, szybki biszkopt, który zawsze się udaje. Niedrogie i proste składniki....
Odsłon: 162
Prosty krem z sera mascarpone i kremówki . Można nim przekładać i ozdabiać ci...
Odsłon: 122
Składniki
Mięso kroimy w paski. Imbir i czosnek siekamy, podsmażamy na rozgrzanym oleju, dodajemy sos, mięso, pokrojone jarzyny (najlepiej w kostkę, wtedy szybciej się ugotują), przyprawę, chwilę smażymy i zalewamy wrzątkiem. Gotujemy do miękkości warzyw. Na koniec do zupy wrzucamy makaron i posiekaną sałatę (niezbyt cienko, bo nam się rozgotuje), gotujemy 5 min. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem.