Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pychota. Polecam.
Odsłon: 436
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14008
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 5902
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 229
Pychota. Polecam.
Odsłon: 436
Szybka do zrobienia. Smaczna. Polecam.
Odsłon: 14008
Ciasto palce lizać. A jesienią jest obowiązkowo do zrobienia. Polecam.
Odsłon: 5902
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 229
Składniki
szczupaka oczyścić,odfiletować,zostawić kregosłup,umyć i odłożyć
marchew,1 cebulę,pora i selera pokroić,wrzucić do garnka,wla,c półtora litra wody,zgotować ,dodać kucharek,liście laurowe ,ziele i kręgosłup ryby,gotować na wolnym ogniu
na patelnię wlać oliwę,dodac posiekaną cebulę,paprykę i pomidory obrane ze skórki,dusić 5 minut
z zupy wyjąć rybie kości,włożyć pokrojone ziemniaki,dodać duszone warzywa,doprawić sokiem z cytryny,ziołami,solą i pieprzem
pod koniec gotowania dodać filety rybne i gotować do miękkości ziemniaków
rybę wyjąć z zupy,odłożyć,zupę doprawić mąką i smietaną,zagotować,wlać do talerzy,włożyć po 3 kawałki ryby,posypać koperkiem i natką