Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421927
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2191
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2824
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421927
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2191
Składniki
Mięso myjemy, kroimy w kostkę i obsmażamy na oleju, przekładamy do garnka. Cebulę, obieramy kroimy w kostkę, szklimy na oleju i dodajemy do mięsa. Całość podlewamy 0,5 l wody, dodajemy koncentrat i musztardę. Dusimy na małym ogniu aż mięso będzie miękkie. W razie potrzeby podlewamy wodą. Pieczarki obieramy, myjemy i kroimy w plastry następnie je podduszamy. Do pieczarek dodajemy obraną, umytą i pokrojoną w plastry paprykę oraz obrane i pokrojone w krążki ogórki. Całość chwilę razem dusimy, dodajemy do mięsa. Całość doprawiamy solą, cukrem, papryką słodką i ostrą. Mąkę dodajemy do jogurtu, mieszamy i zagęszczamy strogonowa. Całość zagotowujemy.