Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i smaczna zupa fasolowa Ewy Wachowicz sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole. Przepis pochodzi z 440. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 87
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 23760
Usmażone paluszki rybne podane z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 87
Smaczna , szybka i łatwa sałatka trzy składnikowa idealnie sprawdzi się na ró...
Odsłon: 23760
Składniki
Fasolę zalać wodą i odstawić na całą noc. Następnego dnia odcedzić na sicie, przepłukać pod bieżącą wodą i przełożyć do garnka. Zalać świeżą wodą, przyprawić majerankiem i ugotować niemalże do miękkości. Dorzucić warzywa starte na grubych oczkach oraz pokrojone w paski suszone śliwki. Przykryć i ugotować.
Cebulę posiekać w drobną kostkę i zrumienić na maśle. Dodać do zupy. Wymieszać i doprawić świeżo zmielonym pieprzem.
Na talerzu udekorować świeżym majerankiem.
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa krem z białych szparagów
Zupy
Rosół z czosnkiem niedźwiedzim i rozmarynem
Zupy
Zupa meksykańska
Zupy
Zupa krem wiosenne ostatki
Zupa krem z białych szparagów
Prosta i smaczna zupa krem z białych szparagów z dodatkiem lubczyku. W maju k...
Odsłon: 122
Rosół z czosnkiem niedźwiedzim i rozmarynem
Mam dziś dla was przepis na rosołek ugotowany na gęsich udach oczywiście gęś...
Odsłon: 71