Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Sycąca zupa chińska"
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 665
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 98
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 665
Domowy chleb wiejski to pyszne i proste pieczywo jakie przygotujesz w domu. C...
Odsłon: 98
Idealna przekąska grillowa.
Odsłon: 34
Dawno nie robiłam tej potrawy, więc postanowiłam odnowić znajomość z wołowiną...
Odsłon: 2699
Składniki
W garnku zagotuj wodę z kostką rosołową. Wrzuć fasolę oraz obrane i pokrojone w plastry pieczarki.
Na dużej patelni teflonowej lub w woku podsmaż pokrojoną w kostkę pierś kurczaka.
Następnie dodaj drobno poszatkowaną cebulę, por, obraną, startą na tarce o grubych oczkach marchew, a także pociętą w paski paprykę.
Dołóż przygotowane do gotującego się wywaru i gotuj kilka minut. Dopraw potrawę do smaku solą oraz pieprzem.
Na koniec wsyp do zupy kiełki fasoli oraz pokruszony makaron ryżowy. Poczekaj, aż zmięknie i podawaj.
Czas przygotowania: 60 min. Ilość kalorii na 1 porcję: 220. Stopień trudności: średnie.Źródło: Telemax