Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna, mega sycąca zupa, idealna jako pierwsze danie, ale spokojnie może zastąpić oba ;) Smacznego
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 226
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 802
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 935
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 142
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2832
Składniki
Mięso umyć, pociąć na małe kawałki, obtoczyć w mące i przesmażyć na oleju. Następnie dodać poszatkowaną cebulę i zgnieciony czosnek. Po około 5 minutach do mięsa dodać pokrojone pieczarki, marchewkę oraz sypkie przyprawy. Po upływie kolejnych kilku minut dodajemy obrane ze skóry, pokrojone pomidory oraz paprykę. Gdy jarzyny puszczą sok dodajemy koncentrat pomidorowy i pokrojone w duże kawałki ziemniaki. Dolewamy wody oraz bulionu tak aby dokładnie przykryć wszystkie składniki. Gotujemy około 40 min od czasu do czasu mieszając. Smacznego :)