Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na piątkowy obiadek z dodatkiem leśnych grzybów.
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 784
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8124
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13009
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 350
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 121
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2221
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 784
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 8124
Dziś obiadek nietypowy bo kapuśniak już gotowy. Jest marchewka i ziemniaki z...
Odsłon: 13009
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 350
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 121
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2221
Składniki
Dzwonka szczupaka myjemy i osuszamy. Posypujemy przyprawą do ryb, pieprzem cytrynowym /dość obficie/ i bazylią. Odstawiamy na 30 minut.
Rozmrożone grzyby siekamy na małe kawałki i dusimy na 1 łyżce masła.
Naczynie żaroodporne natłuszczamy pozostałym masłem, układamy ryby , na nie grzyby,solimy, posypujemy serem i polewamy śmietaną.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika /170 st.C/ i pieczemy ok.35 minut.
Gotowe rybki podajemy z ziemniakami i dowolną surówką. Życzę SMACZNEGO!