Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na piątkowy obiadek z dodatkiem leśnych grzybów.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34104
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1263
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113561
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34104
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1263
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113561
Składniki
Dzwonka szczupaka myjemy i osuszamy. Posypujemy przyprawą do ryb, pieprzem cytrynowym /dość obficie/ i bazylią. Odstawiamy na 30 minut.
Rozmrożone grzyby siekamy na małe kawałki i dusimy na 1 łyżce masła.
Naczynie żaroodporne natłuszczamy pozostałym masłem, układamy ryby , na nie grzyby,solimy, posypujemy serem i polewamy śmietaną.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika /170 st.C/ i pieczemy ok.35 minut.
Gotowe rybki podajemy z ziemniakami i dowolną surówką. Życzę SMACZNEGO!