Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sposób na piątkowy obiadek z dodatkiem leśnych grzybów.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12631
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1432
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13735
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5775
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 12631
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1432
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 13735
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 5775
Składniki
Dzwonka szczupaka myjemy i osuszamy. Posypujemy przyprawą do ryb, pieprzem cytrynowym /dość obficie/ i bazylią. Odstawiamy na 30 minut.
Rozmrożone grzyby siekamy na małe kawałki i dusimy na 1 łyżce masła.
Naczynie żaroodporne natłuszczamy pozostałym masłem, układamy ryby , na nie grzyby,solimy, posypujemy serem i polewamy śmietaną.
Wstawiamy do nagrzanego piekarnika /170 st.C/ i pieczemy ok.35 minut.
Gotowe rybki podajemy z ziemniakami i dowolną surówką. Życzę SMACZNEGO!