Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla zapracowanych: smaczna, pożywna i szybka w przygotowaniu zupa fasolowa z wkładką.
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 69
Nie przepadam za wołowiną, ale po tej potrawie zmieniam zdanie i zaczynam czę...
Odsłon: 69
Składniki
Marchew, pietruszkę, ziemniaki, cebulę i czosnek obieramy i kroimy w małą kostkę. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy pokrojone warzywa. Gdy się zeszklą wlewamy bulion i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kiełbasę obieramy z osłonki, kroimy w grubsze plastry i podsmażamy na rumiano na patelni. Do zupy z warzywami dodajemy fasolę z puszki i podsmażoną kiełbasę, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką. Zagotowujemy i podajemy.