Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla zapracowanych: smaczna, pożywna i szybka w przygotowaniu zupa fasolowa z wkładką.
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 379
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3255
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 719
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1085
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 379
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3255
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 719
Składniki
Marchew, pietruszkę, ziemniaki, cebulę i czosnek obieramy i kroimy w małą kostkę. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy pokrojone warzywa. Gdy się zeszklą wlewamy bulion i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kiełbasę obieramy z osłonki, kroimy w grubsze plastry i podsmażamy na rumiano na patelni. Do zupy z warzywami dodajemy fasolę z puszki i podsmażoną kiełbasę, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką. Zagotowujemy i podajemy.