Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla zapracowanych: smaczna, pożywna i szybka w przygotowaniu zupa fasolowa z wkładką.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 61
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 60
Lekki i bardzo smaczny dodatek do mięs. Szybko się go przyrządza. Polecamy!
Odsłon: 198
Jeśli lubicie pikle, powinniście koniecznie zrobić ogórki kanapkowe z tego pr...
Odsłon: 11029
Składniki
Marchew, pietruszkę, ziemniaki, cebulę i czosnek obieramy i kroimy w małą kostkę. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy pokrojone warzywa. Gdy się zeszklą wlewamy bulion i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kiełbasę obieramy z osłonki, kroimy w grubsze plastry i podsmażamy na rumiano na patelni. Do zupy z warzywami dodajemy fasolę z puszki i podsmażoną kiełbasę, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką. Zagotowujemy i podajemy.