Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja dla zapracowanych: smaczna, pożywna i szybka w przygotowaniu zupa fasolowa z wkładką.
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 145
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1849
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14554
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19616
Składniki
Marchew, pietruszkę, ziemniaki, cebulę i czosnek obieramy i kroimy w małą kostkę. W garnku rozgrzewamy olej, wrzucamy pokrojone warzywa. Gdy się zeszklą wlewamy bulion i gotujemy do czasu aż warzywa będą miękkie. Kiełbasę obieramy z osłonki, kroimy w grubsze plastry i podsmażamy na rumiano na patelni. Do zupy z warzywami dodajemy fasolę z puszki i podsmażoną kiełbasę, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i papryką. Zagotowujemy i podajemy.