Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poleca się na obiad dziś to szybka grochówka z mięsem oraz kiełbaskami cienkimi kawalerskimi przepis już czeka na blogu kuchnia domowa agi
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30312
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 940
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 243
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 30312
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 77
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry wieprzowe które można pominąć a także wsypać włoszczyznę paski i przyprawę uniwersalną, gotować do miękkości mięsa na kościach. Gdy są już miękkie wyjąć dodać ziemniaki oraz groch i gotować do miękkości
Gdy ziemniaki z grochem są już miękkie dodać oczyszczone mięso z kości a po zagotowaniu dodać kiełbaskę pokrojona oraz majeranek gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia zupy w trakcie dodać cukier i jeśli będzie potrzeba doprawić przyprawą uniwersalną