Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Poleca się na obiad dziś to szybka grochówka z mięsem oraz kiełbaskami cienkimi kawalerskimi przepis już czeka na blogu kuchnia domowa agi
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 154
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 66
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1099
Składniki
Do garnka wlać dwa litry wody dodać kości BOCZKOWE oraz skóry wieprzowe które można pominąć a także wsypać włoszczyznę paski i przyprawę uniwersalną, gotować do miękkości mięsa na kościach. Gdy są już miękkie wyjąć dodać ziemniaki oraz groch i gotować do miękkości
Gdy ziemniaki z grochem są już miękkie dodać oczyszczone mięso z kości a po zagotowaniu dodać kiełbaskę pokrojona oraz majeranek gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia zupy w trakcie dodać cukier i jeśli będzie potrzeba doprawić przyprawą uniwersalną