Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żurek który zawsze wychodzi, można dodać jeszcze jajko będzie jeszcze lepszy ;-)
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 917
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4550
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1168
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 917
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4550
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1168
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 525
Składniki
1. Kiełbasę zalewamy wodą i gotujemy 30 minut.
2. Po tym czasie wykładamy kiełbasę, obieramy z flaczka i kroimy w krążki
3. Następnie przesmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę, dodajemy do wywaru z kiełbasy i gotujemy
5. Wsypujemy Vegetę.
6. Kiedy ziemniaki są już prawie dobre dodajemy kiełbasę
7. Następnie doprawiamy majerankiem oraz solą.
8. Proszek Żurku rozrabiamy ze śmietaną.
9. Hartują wlewamy do zupy, jeszcze chwilkę gotujemy.
10. Zupa gotowa. 11. Smacznego.