Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Żurek który zawsze wychodzi, można dodać jeszcze jajko będzie jeszcze lepszy ;-)
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1867
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 58
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 104
Sałatka dla wielu osób przypomina tradycyjną jarzynową, ale jest wzbogacona o...
Odsłon: 1867
Puszyste drożdżowe racuszki z gruszkami. Chilli nadaje lekko pikantnego finis...
Odsłon: 58
Idealny do zupy Pho.
Odsłon: 104
Składniki
1. Kiełbasę zalewamy wodą i gotujemy 30 minut.
2. Po tym czasie wykładamy kiełbasę, obieramy z flaczka i kroimy w krążki
3. Następnie przesmażamy na rozgrzanym oleju.
4. Ziemniaki obieramy i kroimy w kosteczkę, dodajemy do wywaru z kiełbasy i gotujemy
5. Wsypujemy Vegetę.
6. Kiedy ziemniaki są już prawie dobre dodajemy kiełbasę
7. Następnie doprawiamy majerankiem oraz solą.
8. Proszek Żurku rozrabiamy ze śmietaną.
9. Hartują wlewamy do zupy, jeszcze chwilkę gotujemy.
10. Zupa gotowa. 11. Smacznego.