Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
krupnik jest esencjonalny, syty, smaczny..................SMACZNEGO!!!
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 311
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 226
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3321
Pieczeń godna świątecznego stołu. Udziec z indyka jest niezwykle wdzięcznym m...
Odsłon: 311
W sklepie nie dostałam gotowego selera konserwowego, więc trzeba było sobie p...
Odsłon: 226
Pyszna babka na świąteczny stół
Odsłon: 3321
Składniki
do szybkowara włożyć mięso gulaszowe indyka pokrojone w kostkę, dodac kucharka, liście laurowe, ziele angielskie, ziemniaki i włoszczyznę pokrojone w kostkę, papryczkę chilli, wsypać opłukaną kaszę jęczmienną średnią
wlać wodę, zamknąć szybkowar i od chwili zasyczenia pary gotować krupnik z 25 minut
szybkowar otworzyć jak sam spuści ciśnienie, do smaku dać przyprawę w płynie i natkę pietruszki