Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To chyba najpopularniejsza tajska zupa, która w składnikach nie ma mleka kokosowego. Tom Yum oryginalnie podaje się z mięsem lub krewetkami. W moim przepisie zrezygnowałem z mięsa, ale można go dodać.
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231633
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4901
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36076
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1334
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231633
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4901
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36076
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1334
        
        
                Składniki
Do garnka z wodą dajemy pastę Tom Yum oraz bulion, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy przez min. 20 minut.
W międzyczasie grzyby, kukurydzę, tofu i marchewkę kroimy w kawałki, „na jeden kęs”, i dodajemy do garnka. Gotujemy 5 minut, zdejmujemy z ognia, podajemy z kolendrą.