Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To chyba najpopularniejsza tajska zupa, która w składnikach nie ma mleka kokosowego. Tom Yum oryginalnie podaje się z mięsem lub krewetkami. W moim przepisie zrezygnowałem z mięsa, ale można go dodać.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 119
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 151
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 119
Szukasz pomysłu na szybki, domowy obiad, który zawsze się udaje? Ten makaron...
Odsłon: 151
Składniki
Do garnka z wodą dajemy pastę Tom Yum oraz bulion, doprowadzamy do wrzenia i gotujemy przez min. 20 minut.
W międzyczasie grzyby, kukurydzę, tofu i marchewkę kroimy w kawałki, „na jeden kęs”, i dodajemy do garnka. Gotujemy 5 minut, zdejmujemy z ognia, podajemy z kolendrą.