Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od Klientki. Dawno nie jadłam tak dobrej zupy! W tej chwili przebija chyba nawet zalewajkę i wydaje mi się, że w naszym domu zastąpi tradycyjną zupę pomidorową. Koniecznie wypróbujcie u siebie!
Blender kielichowy, przeciskarka do czosnku, rózga kuchenna.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2313
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4399
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1337
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 320
Składniki
W garnku rozgrzewamy olej i podsmażamy marchewki i fileta pokrojonego w paski.
Po podsmażeniu mięsa dodajemy przeciśnięty czosnek, następnie zalewamy bulionem.
Gotujemy do miękkości.
Na patelni podsmażamy koncentrat. Dodajemy pomidory i resztę przypraw. Całość dodajemy do zupy.
Mascarpone hartujemy trzema chochelkami zupy i łączymy do uzyskania gładkiej konsystencji. Dolewamy do zupy i zagotowujemy. Przyprawiamy jeszcze do smaku jeśli trzeba. Pyszna, rozgrzewająca zupa gotowa.