Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dostałam od Klientki. Dawno nie jadłam tak dobrej zupy! W tej chwili przebija chyba nawet zalewajkę i wydaje mi się, że w naszym domu zastąpi tradycyjną zupę pomidorową. Koniecznie wypróbujcie u siebie!
Blender kielichowy, przeciskarka do czosnku, rózga kuchenna.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2534
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 225
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4349
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2534
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 225
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4349
Składniki
W garnku rozgrzewamy olej i podsmażamy marchewki i fileta pokrojonego w paski.
Po podsmażeniu mięsa dodajemy przeciśnięty czosnek, następnie zalewamy bulionem.
Gotujemy do miękkości.
Na patelni podsmażamy koncentrat. Dodajemy pomidory i resztę przypraw. Całość dodajemy do zupy.
Mascarpone hartujemy trzema chochelkami zupy i łączymy do uzyskania gładkiej konsystencji. Dolewamy do zupy i zagotowujemy. Przyprawiamy jeszcze do smaku jeśli trzeba. Pyszna, rozgrzewająca zupa gotowa.