Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajna zupa. Zrobiłam ją z warzyw, które akurat miałam w lodówce. Bardzo nam smakowała.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11895
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16241
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5184
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11895
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16241
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5184
Składniki
Warzywa umyć i pokroić. Ziemniaki i pietruszkę oczywiście najpierw obrać. Do garnka wlać 2-2,5 l wody. Wrzucić warzywa. Dodać przyprawy i gotować jakieś 20-25 minut. Następnie zblendować. Po nalaniu na talerze czy miseczki dodać 1-2 łyżki jogurtu.