Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię eksperymentować z nowymi przepisami na zupy. Zupa warzywna jest prosta w przygotowaniu, pożywna, rozgrzewająca i może stanowić obiad jednodaniowy. Żadna inna zupa nie dorówna tej zupie. Jej smak zapamiętasz na długo.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11871
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1301
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3573
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11871
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1301
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 12517
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 3573
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, cebulę kroję drobno, czosnek przeciskam przez praskę. Warzywa smażę na rozgrzanym oleju. 2. Marchew, pietruszki obieram, kroję w słupki, dodaję do cebuli. Smażę około 10 minut. 3. Następnie dodaję fasolkę, wsypuję wszystkie przyprawy, smażę ponownie 10 minut.
4. Wszystkie warzywa przekładam do garnka, zalewam bulionem rosołowym, dodaję koncentrat pomidorowy. 5. Tortellini gotuję według przepisu na opakowaniu, po ugotowaniu odlewam wodę i dodaję do zupy. 6. Na koniec wsypuję parmezan, gotuję 10 minut.
7. Zupa gotowa. 8. Smacznego