Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię eksperymentować z nowymi przepisami na zupy. Zupa warzywna jest prosta w przygotowaniu, pożywna, rozgrzewająca i może stanowić obiad jednodaniowy. Żadna inna zupa nie dorówna tej zupie. Jej smak zapamiętasz na długo.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2781
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 259
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 244
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2781
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 259
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 244
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, cebulę kroję drobno, czosnek przeciskam przez praskę. Warzywa smażę na rozgrzanym oleju. 2. Marchew, pietruszki obieram, kroję w słupki, dodaję do cebuli. Smażę około 10 minut. 3. Następnie dodaję fasolkę, wsypuję wszystkie przyprawy, smażę ponownie 10 minut.
4. Wszystkie warzywa przekładam do garnka, zalewam bulionem rosołowym, dodaję koncentrat pomidorowy. 5. Tortellini gotuję według przepisu na opakowaniu, po ugotowaniu odlewam wodę i dodaję do zupy. 6. Na koniec wsypuję parmezan, gotuję 10 minut.
7. Zupa gotowa. 8. Smacznego