Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię eksperymentować z nowymi przepisami na zupy. Zupa warzywna jest prosta w przygotowaniu, pożywna, rozgrzewająca i może stanowić obiad jednodaniowy. Żadna inna zupa nie dorówna tej zupie. Jej smak zapamiętasz na długo.
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 110
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 80
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5736
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6846
smaczny pieczony kurczak w nowej odsłonie.
Odsłon: 110
Łatwe w przygotowaniu torciki z musem czekoladowym z białej czekolady. Fajny...
Odsłon: 80
Omlet hiszpański, czyli tortilla de patatas, to tradycyjne danie kuchni hiszp...
Odsłon: 5736
Sernik baskijski to zdecydowanie petarda, a sernik baskijski pistacjowy to po...
Odsłon: 6846
Składniki
1. Cebulę, czosnek obieram, cebulę kroję drobno, czosnek przeciskam przez praskę. Warzywa smażę na rozgrzanym oleju. 2. Marchew, pietruszki obieram, kroję w słupki, dodaję do cebuli. Smażę około 10 minut. 3. Następnie dodaję fasolkę, wsypuję wszystkie przyprawy, smażę ponownie 10 minut.
4. Wszystkie warzywa przekładam do garnka, zalewam bulionem rosołowym, dodaję koncentrat pomidorowy. 5. Tortellini gotuję według przepisu na opakowaniu, po ugotowaniu odlewam wodę i dodaję do zupy. 6. Na koniec wsypuję parmezan, gotuję 10 minut.
7. Zupa gotowa. 8. Smacznego