Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznego :)
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 58
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 112
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 80
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 167
Ten przepis to idealna propozycja na słodkie śniadanie lub deser, który zachw...
Odsłon: 58
Niezwykle puszyste kotlety mielone z łopatki zanurzone w maślanych pieczarkac...
Odsłon: 112
Nie chcę się powtarzać z łososiem, powiem tylko, że jedni go kochają, a drudz...
Odsłon: 80
Krem przygotowany do ciasta na święto dziadka. Krem śmietankowy z mascarpone...
Odsłon: 167
Składniki
Mięso posól, oprósz pieprzem i podsmaż. Dodaj posiekaną cebulę i czosnek. Smaż przez 4 minuty.
Wsyp paprykę i kminek. Dodaj koncentrat pomidorowy i musztardę, rozprowadzone w bulionie oraz 1,5 l wody. Wrzuć liście i ziele. Gotuj przez godzinę.
Papryki pokrój na paski. Kapustę odciśnij. Wrzuć do gulaszu. Gotuj 30 minut. Podawaj z keksem ze śmietany.