Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smacznego :)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 966
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2853
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1707
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14643
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 966
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2853
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 956
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1707
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14643
Składniki
Mięso posól, oprósz pieprzem i podsmaż. Dodaj posiekaną cebulę i czosnek. Smaż przez 4 minuty.
Wsyp paprykę i kminek. Dodaj koncentrat pomidorowy i musztardę, rozprowadzone w bulionie oraz 1,5 l wody. Wrzuć liście i ziele. Gotuj przez godzinę.
Papryki pokrój na paski. Kapustę odciśnij. Wrzuć do gulaszu. Gotuj 30 minut. Podawaj z keksem ze śmietany.