Do góry

Zupy Przepis na:

Węgierski gulasz z kwaszoną kapustą

Węgierski gulasz z kwaszoną kapustą

Autor:

Przepisów i artykułów: 85 Ocena: 214

Dodano:

Odsłon: 1366

Smacznego :)
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Mięso posól, oprósz pieprzem i podsmaż. Dodaj posiekaną cebulę i czosnek. Smaż przez 4 minuty.

  2. Wsyp paprykę i kminek. Dodaj koncentrat pomidorowy i musztardę, rozprowadzone w bulionie oraz 1,5 l wody. Wrzuć liście i ziele. Gotuj przez godzinę.

  3. Papryki pokrój na paski. Kapustę odciśnij. Wrzuć do gulaszu. Gotuj 30 minut. Podawaj z keksem ze śmietany.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń