Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i rozgrzewający kapuśniak na obiad.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1477
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231859
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5010
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1477
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231859
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5010
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości oddzielnie bez przykrycia w małej ilości wody. Kiełbasę pokroić zalać 2 litrami wody i gotować około 15 minut na wolnym ogniu. Następnie wyjąć z wody, włożyć pokrojone ziemniaki i ugotować do miękkości z dodatkiem soli do smaku. Cebulę drobno posiekać, usmażyć na tłuszczu, połączyć z kapustą, następnie z zupą ziemniaczaną. Doprawić do smaku, włożyć przygotowaną wcześniej kiełbasę, zagotować i podawać z pieczywem.