Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i rozgrzewający kapuśniak na obiad.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10378
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5977
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12819
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10378
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5977
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5312
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12819
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4568
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości oddzielnie bez przykrycia w małej ilości wody. Kiełbasę pokroić zalać 2 litrami wody i gotować około 15 minut na wolnym ogniu. Następnie wyjąć z wody, włożyć pokrojone ziemniaki i ugotować do miękkości z dodatkiem soli do smaku. Cebulę drobno posiekać, usmażyć na tłuszczu, połączyć z kapustą, następnie z zupą ziemniaczaną. Doprawić do smaku, włożyć przygotowaną wcześniej kiełbasę, zagotować i podawać z pieczywem.