Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i rozgrzewający kapuśniak na obiad.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3068
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 7850
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 283
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3068
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 586
Składniki
Wykonanie: Kapustę ugotować do miękkości oddzielnie bez przykrycia w małej ilości wody. Kiełbasę pokroić zalać 2 litrami wody i gotować około 15 minut na wolnym ogniu. Następnie wyjąć z wody, włożyć pokrojone ziemniaki i ugotować do miękkości z dodatkiem soli do smaku. Cebulę drobno posiekać, usmażyć na tłuszczu, połączyć z kapustą, następnie z zupą ziemniaczaną. Doprawić do smaku, włożyć przygotowaną wcześniej kiełbasę, zagotować i podawać z pieczywem.