Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta wielkanocne święta to czas kiedy wszystkie dzikie rośliny budzą sie do życia i karmią nas swoją obfitowścią. Korzystajmy z tego ile się da , bo warto dla zdrowia i dobrego samopoczucia.
Garnek
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 89
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 49
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 35
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 109
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 89
Nasz klasyczny dodatek do obiadu podany w nieco bardziej fikuśnym wydaniu. Zi...
Odsłon: 49
Pełna witamin i minerałów czerwona kapusta niech będzie częstym gościem naszy...
Odsłon: 35
Bogata kompozycja mieszanki przypraw zapewni wspaniały smak grillowanych mies...
Odsłon: 109
Składniki
Warzywa i grzyby płuczemy w wodzie a następnie kroimy w porządane kawałeki (ziemniaki np. w kostkę) , cebulę w piórka, grzyby w plasterki itp...
Następnie grzyby wraz z cebulą wrzucamy na wrzacy olej i smazymy przez ok 5 do 8 miniut
Natępnie dolewamy wodę , wrzycamy ziemniaki , siekaną zieleninę i zioła i wrzucamy do garnka. W międzyczasie gotujemy także jaja na twardo i obieramy ze skorupek. Doprawiamy także solą i pieprzem jak ktoś lubi.
Do gotowej zupy wrzucamy potarty ser i mieszamy aż się rozpuścił. Podajemy z pokrojonym jajemy na twardo .