Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Święta wielkanocne święta to czas kiedy wszystkie dzikie rośliny budzą sie do życia i karmią nas swoją obfitowścią. Korzystajmy z tego ile się da , bo warto dla zdrowia i dobrego samopoczucia.
Garnek
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 54
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 155
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2828
Tylko 3 składniki połączone jogurtowym sosem stanowią pyszną, zdrową sałatkę,...
Odsłon: 4199
Składniki
Warzywa i grzyby płuczemy w wodzie a następnie kroimy w porządane kawałeki (ziemniaki np. w kostkę) , cebulę w piórka, grzyby w plasterki itp...
Następnie grzyby wraz z cebulą wrzucamy na wrzacy olej i smazymy przez ok 5 do 8 miniut
Natępnie dolewamy wodę , wrzycamy ziemniaki , siekaną zieleninę i zioła i wrzucamy do garnka. W międzyczasie gotujemy także jaja na twardo i obieramy ze skorupek. Doprawiamy także solą i pieprzem jak ktoś lubi.
Do gotowej zupy wrzucamy potarty ser i mieszamy aż się rozpuścił. Podajemy z pokrojonym jajemy na twardo .