Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8638
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Kokosowy deser z herbatnikami i słodką, chrupiącą kokosową pierzynką. Deser j...
Odsłon: 8638
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 74
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 696
Składniki
Opłukane grzyby zalewa się wrzątkiem i zostawia na noc. Uwaga- na dnie może się też zebrać odrobina piasku. Grzyby z wywarem i warzywami gotuje sie 30 minut, cebulę dodatkowo opaliłam.
Do zupy dodałam zezłocony lekko czosnek.
Zabieliłam mlekiem kokosowym i doprawiłam sola i pieprzem.
I dodałam jeszcze plastry rozmrożonych grzybów zrumienionych na patelni po smażeniu czosnku. Podałam z drobnym makaronem i posypałam natką pietruszki.
Smacznego :)