Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1342
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1244
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 559
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1342
Składniki
Opłukane grzyby zalewa się wrzątkiem i zostawia na noc. Uwaga- na dnie może się też zebrać odrobina piasku. Grzyby z wywarem i warzywami gotuje sie 30 minut, cebulę dodatkowo opaliłam.
Do zupy dodałam zezłocony lekko czosnek.
Zabieliłam mlekiem kokosowym i doprawiłam sola i pieprzem.
I dodałam jeszcze plastry rozmrożonych grzybów zrumienionych na patelni po smażeniu czosnku. Podałam z drobnym makaronem i posypałam natką pietruszki.
Smacznego :)