Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16144
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4928
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 16144
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4928
Składniki
Opłukane grzyby zalewa się wrzątkiem i zostawia na noc. Uwaga- na dnie może się też zebrać odrobina piasku. Grzyby z wywarem i warzywami gotuje sie 30 minut, cebulę dodatkowo opaliłam.
Do zupy dodałam zezłocony lekko czosnek.
Zabieliłam mlekiem kokosowym i doprawiłam sola i pieprzem.
I dodałam jeszcze plastry rozmrożonych grzybów zrumienionych na patelni po smażeniu czosnku. Podałam z drobnym makaronem i posypałam natką pietruszki.
Smacznego :)