Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35709
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35709
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1210
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1758
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 6014
Składniki
Opłukane grzyby zalewa się wrzątkiem i zostawia na noc. Uwaga- na dnie może się też zebrać odrobina piasku. Grzyby z wywarem i warzywami gotuje sie 30 minut, cebulę dodatkowo opaliłam.
Do zupy dodałam zezłocony lekko czosnek.
Zabieliłam mlekiem kokosowym i doprawiłam sola i pieprzem.
I dodałam jeszcze plastry rozmrożonych grzybów zrumienionych na patelni po smażeniu czosnku. Podałam z drobnym makaronem i posypałam natką pietruszki.
Smacznego :)