Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z obowiązkowych potraw na naszym świątecznym stole.
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 37
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2498
Zupa marchewkowa to propozycja na lekkie i szybkie danie, które świetnie rozg...
Odsłon: 37
Wege burger bezmięsny.
Odsłon: 144
Jedliście kiedyś takie gołąbki? jeśli nie to gorąco zapraszam po przepis będz...
Odsłon: 2498
Składniki
Grzyby zalać 2l zimnej wody i moczyć całą noc. Warzywa umyć, obrać i pokroić na małe części. Następnego dnia ugotować grzyby w wodzie, w której się moczyły dodając pozostałe składniki. Gotować ok. 1,5godz. do miękkości warzyw. Gotową zupę zblendować, dodać śmietankę i wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z makaronem typu łazanki oraz natką pietruszki. Smacznego!