Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z obowiązkowych potraw na naszym świątecznym stole.
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 226
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 196
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 147
Zdrowe, proste w przygotowaniu, a jakie smaczne. Takie właśnie jest danie z m...
Odsłon: 226
Przepis na wyśmienite, idealnie kruche faworki, z dużą ilością żółtek, bez ko...
Odsłon: 196
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 147
Składniki
Grzyby zalać 2l zimnej wody i moczyć całą noc. Warzywa umyć, obrać i pokroić na małe części. Następnego dnia ugotować grzyby w wodzie, w której się moczyły dodając pozostałe składniki. Gotować ok. 1,5godz. do miękkości warzyw. Gotową zupę zblendować, dodać śmietankę i wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z makaronem typu łazanki oraz natką pietruszki. Smacznego!