Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z obowiązkowych potraw na naszym świątecznym stole.
Zupa migdałowa z ryżem i rodzynkami to tradycyjna staropolska potrawa wigilij...
Odsłon: 1086
Szukasz alternatywy dla barszczu i zupy grzybowej podawanej podczas kolacji w...
Odsłon: 744
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 249
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 1954
Prosty i smaczny sposób na pyszne danie obiadowe. Malutkie klopsiki wieprzowe...
Odsłon: 249
Prosta i sycąca sałatka kebabowa bije na głowę wszystkie inne. Jeśli jeszcze...
Odsłon: 1954
Składniki
Grzyby zalać 2l zimnej wody i moczyć całą noc. Warzywa umyć, obrać i pokroić na małe części. Następnego dnia ugotować grzyby w wodzie, w której się moczyły dodając pozostałe składniki. Gotować ok. 1,5godz. do miękkości warzyw. Gotową zupę zblendować, dodać śmietankę i wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z makaronem typu łazanki oraz natką pietruszki. Smacznego!
Przepisy Zupy
Zupy
Zupa z czarnej soczewicy (belugi)
Zupy
Zupa serowo-cebulowa
Zupy
Żurek na wędzonym boczku
Zupy
Żurek wielkanocny z pulpecikami z białej kiełbasy i tłuczonymi ziemniakami
Zupa z czarnej soczewicy (belugi)
Pomysł na sycącą zupę z dużą zawartością białka.
Odsłon: 24
Zupa serowo-cebulowa
Pyszna i aromatyczna zupa. bardzo sycąca i uwielbiana przez dzieci i dorosły...
Odsłon: 152