Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z obowiązkowych potraw na naszym świątecznym stole.
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425117
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 789
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425117
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10719
Składniki
Grzyby zalać 2l zimnej wody i moczyć całą noc. Warzywa umyć, obrać i pokroić na małe części. Następnego dnia ugotować grzyby w wodzie, w której się moczyły dodając pozostałe składniki. Gotować ok. 1,5godz. do miękkości warzyw. Gotową zupę zblendować, dodać śmietankę i wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z makaronem typu łazanki oraz natką pietruszki. Smacznego!