Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jedna z obowiązkowych potraw na naszym świątecznym stole.
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 591
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11892
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 591
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 11892
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13499
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2751
Składniki
Grzyby zalać 2l zimnej wody i moczyć całą noc. Warzywa umyć, obrać i pokroić na małe części. Następnego dnia ugotować grzyby w wodzie, w której się moczyły dodając pozostałe składniki. Gotować ok. 1,5godz. do miękkości warzyw. Gotową zupę zblendować, dodać śmietankę i wymieszać. Doprawić do smaku. Podawać z makaronem typu łazanki oraz natką pietruszki. Smacznego!