Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna tradycyjna zupa grzybowa którą pamiętam jeszcze z domu rodzinnego, która zawsze króluje na moim stole i smakuje wybornie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4938
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13350
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5825
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7492
Składniki
Łazanki ugotuj według przepisu na opakowaniu.
Grzyby opłukaj i zamocz na noc. Następnie ugotuj, dodaj warzywa, masło i przyprawy. Na koniec zabiel śmietaną według własnego uznania. Jeśli chcesz możesz wyjąć grzyby i pokroić je w paski.
Zupę podajemy z ugotowanymi łazankami, posypaną zieloną pietruszką.