Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu.Świetna na wczesnoletnie obiady.
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17880
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2008
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 170
Witam serdecznie. Dzisiaj polecam pyszną roladę schabową, peklowaną, parzoną...
Odsłon: 17880
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy wspaniałe naleśniki na słono, a do tego...
Odsłon: 97
Co powiesz na chleb z frytkownicy beztłuszczowej, który przygotujesz błyskawi...
Odsłon: 2008
dziś zapraszam Was na kolejne wspaniałe ciasto-tym razem to bardzo reprezenta...
Odsłon: 170
Składniki
Jeśli korzystamy z kostki bulionowej to kostki rozpuścić w 1,5 litra gorącej wody. Warzywa oczyścić i pokroić w słupki. Wrzucić do bulionu,dodać masło i gotować 15 minut. Doprawić solą i pieprzem. Klopsiki: Mięso mielone połączyć z pozostałymi składnikami,doprawić do smaku solą,pieprzem i papryką. Odstawić na 10 minut. Uformować małe klopsiki. Gotować w zupie 8 minut. Na koniec gotowania do zupy dodać koperek.