Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo łatwa w przygotowaniu.Świetna na wczesnoletnie obiady.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4185
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416515
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4185
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416515
Składniki
Jeśli korzystamy z kostki bulionowej to kostki rozpuścić w 1,5 litra gorącej wody. Warzywa oczyścić i pokroić w słupki. Wrzucić do bulionu,dodać masło i gotować 15 minut. Doprawić solą i pieprzem. Klopsiki: Mięso mielone połączyć z pozostałymi składnikami,doprawić do smaku solą,pieprzem i papryką. Odstawić na 10 minut. Uformować małe klopsiki. Gotować w zupie 8 minut. Na koniec gotowania do zupy dodać koperek.