Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i delikatna zupa
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1258
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 85
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 172
Ciasto jest pyszne. Można powiedzieć też, że zdrowe.
Odsłon: 1258
Prosta i szybka w przygotowaniu , smakuje wyśmienicie.
Odsłon: 85
Polecam. Sprawdziłam. To jest dobre. Syci i odżywia.
Odsłon: 172
Składniki
W rondelku rozgrzej masło, dodaj obraną i pokrojoną cebulę, a następnie obierz i pokrój ziemniaki i warzywa, kalafiora podziel na różyczki, dodaj do rondelka i całość podsmaż około 10 minut.
Przełóż do garnka, zalej wodą, dodaj pokrojoną natka pietruszki i lubczyk, dopraw do smaku solą i pieprzem gotuj do miękkości warzyw około pół godziny.
Jeśli chcesz możesz zabielić zupę śmietaną ja jednak wolę bez śmietany.