Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna zupa wiosenna z młodych warzyw, kapusty, marchwi, pietruszki, natki pietruszki, kopru, ugotowana na filecie drobiowym i konserwie ze słoika.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Składniki
Wymyty filet z kurczaka gotujemy w 2 litrach osolonej wody. Podczas gotowania zdejmujemy szumowiny. Ugotowany filet wyjmujemy z garnka, studzimy. Wszystkie warzywa kroimy.
Ostudzony filet kroimy razem z konserwą w kostkę.
Do garnka wkładamy kostkę rosołową, pokrojoną kapustę, ziemniaki, marchew i pozostałe warzywa (natkę pietruszki, korzeń pietruszki, por, czosnek, lubczyk). Gotujemy do miękkości warzyw.Gdy warzywa będą miękkie dodajemy pokrojone w kostkę mięsa. Doprawiamy solą i pieprzem do smaku, zakwaszamy do smaku jaki lubimy. Chwilę gotujemy i kończymy gotowanie.
Zupę wlewamy do talerzy i konsumujemy. Smacznego!!!