Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa grzybowa w polskiej kuchni jest silnie zakorzeniona. Czasami warto odmienić tradycyjne dania.
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 280
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 149
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 380
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1552
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 280
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 149
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 380
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1552
Składniki
Marchewki, pietruszki i seler obrałem, starłem na tarce o dużych oczkach.<br /> Cebulę i czosnek obrałem i posiekałem.<br /> Wszystko wrzuciłem na rozgrzaną oliwę i smażyłem około 10 min.<br /> Kurki oczyściłem, większe pokroiłem na mniejsze kawałki, dodałem do warzyw i smażyłem jeszcze 5 min. Całość zalałem gorącym bulionem, dodałem pokrojone w paski pomidory i gotowałem 30 min. Do smaku doprawiłem solą i pieprzem. <br /> Śmietanę wymieszałem z chochelką wywaru, dodałem do całości. Wymieszałem. Podałem z posiekaną natką pietruszki.<br />