Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lubicie marnować jedzenia? Zastanawiacie się, jak wykorzystać czerstwy chleb w kuchni? Przygotujcie smaczną i sycącą śląską zupę. Kilka minut roboty i obiad gotowy.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1186
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11675
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1025
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11025
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1186
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11675
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1025
Składniki
Wszystkie składniki umieścić w głębokim talerzu lub misce i zalać wrzątkiem. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Talerz udekorować posiekaną natką pietruszki i koperkiem.