Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lubicie marnować jedzenia? Zastanawiacie się, jak wykorzystać czerstwy chleb w kuchni? Przygotujcie smaczną i sycącą śląską zupę. Kilka minut roboty i obiad gotowy.
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456906
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1248
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2119
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 512
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 456906
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 1248
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 2119
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 512
Składniki
Wszystkie składniki umieścić w głębokim talerzu lub misce i zalać wrzątkiem. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Talerz udekorować posiekaną natką pietruszki i koperkiem.