Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lubicie marnować jedzenia? Zastanawiacie się, jak wykorzystać czerstwy chleb w kuchni? Przygotujcie smaczną i sycącą śląską zupę. Kilka minut roboty i obiad gotowy.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113086
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 807
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 604
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113086
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 473
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 807
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 604
Składniki
Wszystkie składniki umieścić w głębokim talerzu lub misce i zalać wrzątkiem. Na koniec doprawić solą i pieprzem. Talerz udekorować posiekaną natką pietruszki i koperkiem.