Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lubię aby jedzenie się marnowało dlatego zrobiłam pomidorową z wczorajszego pysznego rosołu.
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 4150
Preparowana gryka lub ryż świetnie nadają się do chrupiącej panierki. Ryba w...
Odsłon: 57
Składniki
Odgrzać rosół, dodać do niego makaron lub ryż,
zagotować.
Następnie dodać pulpę pomidorową ze świeżych pomidorów
Oraz majeranek, zagotować.
Śmietanę rozrobić z wywarem od zupy,
Zalać zupę dodać cukier zagotować.
Pomidorowa wyszła przepyszna.