Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie lubię aby jedzenie się marnowało dlatego zrobiłam pomidorową z wczorajszego pysznego rosołu.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1297
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 809
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1423
Składniki
Odgrzać rosół, dodać do niego makaron lub ryż,
zagotować.
Następnie dodać pulpę pomidorową ze świeżych pomidorów
Oraz majeranek, zagotować.
Śmietanę rozrobić z wywarem od zupy,
Zalać zupę dodać cukier zagotować.
Pomidorowa wyszła przepyszna.