Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
zatęskniło mi się za swojskim żurkiem
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 292
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5088
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4876
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45038
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 651
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 292
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5088
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4876
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 45038
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 651
Składniki
do naczynia wsypać mąkę dodać liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, sól, czosnek pokrojony w plasterki i letnią wodę, mieszamy, dodajemy kawałek chleba, przykrywamy np. gazą i odstawiamy w ciepłe miejsce na ok 5-6 dni. Przed użyciem wymieszać. Należy pamiętać żeby zostawić trochę zakwasu jako bazę pod następny żurek :)