Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chyba jedna z najprostszych zup. Przypomina mi wakacje u wujostwa na wsi. Zawsze jak cioci zostało miesko drobiowe z niedzielnego obiadu robiła tą zupkę.
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3383
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 92
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 829
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 85
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3383
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 92
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 829
Bardzo proste w przygotowaniu śledzie, przy czym są pyszne. Po tygodniu w lod...
Odsłon: 85
Składniki
Grzyby wcześniej namaczamy. Kroimy. W garnku zagotowujemy ok 2 litrów wody. Wrzucamy grzyby, liść laurowy, ziele angielskie i czosnek pokrojony w plasterki. Gotujemy ok. 15 min po czym wlewamy zakwas i wrzucamy mięso. Po paru minutach dodajemy śmietanę. Na koniec doprawiamy solą i pieprzem. Makaron gotujemy wg przepisu na opakowaniu. Podajemy gorące.