Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 940
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12802
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1022
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 940
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12802
Składniki
Gotujemy wodę z kiełbaską
obieramy ziemniaki i kroimy w grubą kostke lub w plasterki (jak kto lubi)
do gotujących się ziemniaków dodajemy wszystkie przyprawy i grzybową kostkę (zamiast kostki można dodać kilka suszonych grzybków)
jak ziemniaki beda miekkie dodajemy żurek (w zależności jak kwaśny kto lubi)
po kilku minutach dodajemy śmietane
na koniec dodajemy skwarki z boczku i słoninki
SMACZNEGO