Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1479
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 566
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1479
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 566
Składniki
Cebulę pokrój w drobną kostkę. Podsmaż na oliwie razem z groszkiem. Przełóż do garnka z bulionem i gotuj pod przykryciem ok. 10-15 min, a następnie zmiksuj. Przypraw solą, pieprzem, czosnkiem. Każdą porcję udekoruj kleksem ze śmietany.