Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kremowa, brokułowa zupa o pięknym kolorze. Zdrowa i przepyszna, podana na gorąco z dodatkami.
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44928
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 553
Domowe chipsy to dużo lepsza wersja tych kupionych w sklepie. Możesz je przyg...
Odsłon: 268
Pyszne i sycące pyzy ziemniaczane z pełnym smaku farszem z wieprzowego mięsa...
Odsłon: 5004
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4852
Przepis na rybę z frytkownicy beztłuszczowej Ryba z airfryera Ryba z airfry...
Odsłon: 44928
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso gotowane długo...
Odsłon: 553
Składniki
Ziemniaki obrać, opłukać i pokroić w kostkę. Do garnka dodać brokuła, ziemniaki, groszek, sól i pieprz. Zalać wrzątkiem, doprowadzić do zagotowania i gotować ok. 10 minut (do miękkości warzyw). Słonecznik uprażyć krótko na suche, mocno rozgrzanej patelni. Zblendować zawartość garnka, przelać do misek. Każdą porcję polać śmietaną, posypać ziarnami słonecznika. Można podać z grzankami, słonymi paluchami lub solo. :)