Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i bardzo szybka zupa. Ma niewiele kalorii.
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 1873
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 383
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 100
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 657
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 1873
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 383
Fittir to egipskie wielowarstwowe placki z farszem słodkim lub wytrawnym, lub...
Odsłon: 100
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 657
Składniki
Do goracego bulionu wrzucic groszek i jesli jest mrozony to poczekac okolo 2-3 min az sie rozmrozi w "bulionowej kapieli". Nastepnie dodac serek, sol, czarny pieprz i przelac wszystko do blendera. Miksowac, az powstanie kremowa "masa"
Chleb tostowy pokroic na kostke lub przy pomocy foremki do ciastek powycinac male gwiazdki, serduszka itp. Na patelni rozpuscic maslo,nastepnie wrzucic chleb i zrumienic. Gotowe grzanki posypac szczypta pieprzu kajenskiego
Tuz przed podaniem podgrzac zupe na malym ogniu (uwazac zeby sie nie zagotowala) Podawac z grzankami