Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą nasz organizm potrzebuje nie tylko energii do ogrzania ,ale też witamin i minerałów ,które wzmocnią nasz organizm. Proponuje pyszna zupę z warzyw ,które na pewno masz w domu. Zapraszam też ,do obejrzenia krótkiego filmu na moim kanale na yt.
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 346
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 74
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Nie ma lepszych wyrobów od domowych. Czy salceson, pasztetowa, mielonka, zaws...
Odsłon: 346
Puree z kukurydzy i boczku jest rewelacyjne. Słodycz kukurydzy przełamana zos...
Odsłon: 74
Łatwe i szybkie do przygotowania mięsko, z pieczonymi ziemniakami i surówką -...
Odsłon: 46
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę ,podsmażyć na 3 łyżkach oleju, następnie wrzucić pokrojone w kostkę warzywa oprócz kapusty . Wszystko to podsmażamy kilka minut, wlać wywar warzywny oraz dodać imbir pokrojony w plasterki. Czosnek przecisnąć przez praskę ,dodać liść laurowy. Gotujemy na średnim ogniu. W połowie gotowania tzn. po 30 minutach dodać kapustę pokrojona w średnie kawałki. Gotujemy na średnim ogniu do momentu ,aż kapusta będzie miękka. Zupę doprawiamy na koniec solą , pieprzem i natką pietruszki. Zupa serwowana jest gorąca dodatkowo ,na talerzu dodajemy mały strumień oliwy z oliwek. Zapraszam na film. Smacznego!