Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą nasz organizm potrzebuje nie tylko energii do ogrzania ,ale też witamin i minerałów ,które wzmocnią nasz organizm. Proponuje pyszna zupę z warzyw ,które na pewno masz w domu. Zapraszam też ,do obejrzenia krótkiego filmu na moim kanale na yt.
Soczyste i aromatyczne kotlety mielone z dodatkiem szczypiorku pieczone we fr...
Odsłon: 102
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 834
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 69
Soczyste i aromatyczne kotlety mielone z dodatkiem szczypiorku pieczone we fr...
Odsłon: 102
Polecam proste, szybkie i pożywne danie - jajka w sosie koperkowym. Smaczny s...
Odsłon: 834
Baza do zup jest sporym ułatwieniem podczas gotowania różnych potraw. Przydaj...
Odsłon: 69
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę ,podsmażyć na 3 łyżkach oleju, następnie wrzucić pokrojone w kostkę warzywa oprócz kapusty . Wszystko to podsmażamy kilka minut, wlać wywar warzywny oraz dodać imbir pokrojony w plasterki. Czosnek przecisnąć przez praskę ,dodać liść laurowy. Gotujemy na średnim ogniu. W połowie gotowania tzn. po 30 minutach dodać kapustę pokrojona w średnie kawałki. Gotujemy na średnim ogniu do momentu ,aż kapusta będzie miękka. Zupę doprawiamy na koniec solą , pieprzem i natką pietruszki. Zupa serwowana jest gorąca dodatkowo ,na talerzu dodajemy mały strumień oliwy z oliwek. Zapraszam na film. Smacznego!