Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zimą nasz organizm potrzebuje nie tylko energii do ogrzania ,ale też witamin i minerałów ,które wzmocnią nasz organizm. Proponuje pyszna zupę z warzyw ,które na pewno masz w domu. Zapraszam też ,do obejrzenia krótkiego filmu na moim kanale na yt.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19909
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 497
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 539
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6954
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243690
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19909
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 497
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 539
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6954
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1243690
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę ,podsmażyć na 3 łyżkach oleju, następnie wrzucić pokrojone w kostkę warzywa oprócz kapusty . Wszystko to podsmażamy kilka minut, wlać wywar warzywny oraz dodać imbir pokrojony w plasterki. Czosnek przecisnąć przez praskę ,dodać liść laurowy. Gotujemy na średnim ogniu. W połowie gotowania tzn. po 30 minutach dodać kapustę pokrojona w średnie kawałki. Gotujemy na średnim ogniu do momentu ,aż kapusta będzie miękka. Zupę doprawiamy na koniec solą , pieprzem i natką pietruszki. Zupa serwowana jest gorąca dodatkowo ,na talerzu dodajemy mały strumień oliwy z oliwek. Zapraszam na film. Smacznego!