Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Azjatycka zupa gotowa w kilka minut. Jako dodatków można użyć dowolnego makaronu (jajeczny, ryżowy, sojowy), ulubionych warzyw, grzybów, tofu, jajek, pieczonego lub gotowanego mięsa. Za każdym razem inna, za każdym razem pyszna....
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 961
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666476
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 961
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666476
Składniki
W rondelku wymieszać masło orzechowe, sos sojowy, pastę miso, ocet ryżowy i chili. Wlać bulion i mleko kokosowe, doprowadzić do wrzenia.
Do misek rozłożyć porcje wybranego makaronu, zalać wrzącą zupą, na wierzchu ułożyć dowolne dodatki.