Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Azjatycka zupa gotowa w kilka minut. Jako dodatków można użyć dowolnego makaronu (jajeczny, ryżowy, sojowy), ulubionych warzyw, grzybów, tofu, jajek, pieczonego lub gotowanego mięsa. Za każdym razem inna, za każdym razem pyszna....
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2044
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3266
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2073
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2044
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3266
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 2073
Składniki
W rondelku wymieszać masło orzechowe, sos sojowy, pastę miso, ocet ryżowy i chili. Wlać bulion i mleko kokosowe, doprowadzić do wrzenia.
Do misek rozłożyć porcje wybranego makaronu, zalać wrzącą zupą, na wierzchu ułożyć dowolne dodatki.